Δημιουργούμε πρόσθετες λειτουργίες

γιατί θέλουμε να σας παρέχουμε όλα τα εργαλεία ώστε να απογειώσετε το γραφείο σας
Empty space, drag to resize
Νιώθουμε περήφανοι που μετά από δουλειά ετών είμαστε σε θέση να σας παρουσιάσουμε ένα μεσιτικό πρόγραμμα που συνδυάζει την οργάνωση και την online προβολή ενός μεσιτικού γραφείου.
Θα θέλαμε όμως να σας παρουσιάσουμε και μερικές από τις πρόσθετες λειτουργίες που μπορούμε να σας προσφέρουμε!
Γνωρίζετε ότι με το Real Status έχετε πάντα εργαλεία αιχμής, τελευταίας τεχνολογίας που μπορούν να απογειώσουν την ιστοσελίδα αλλά και το ίδιο το μεσιτικό πρόγραμμα δίνοντας λύσεις marketing άμεσα και με φιλικό τρόπο.

Διασυνδέσεις τηλεφωνίας

Ελάτε να τις δούμε μαζί!

Ενημερωθείτε για το κόστος ενεργοποίησης της υπηρεσίας μέσα στο CRM. Επικοινωνήστε με τις εταιρείες που έχουμε ήδη την διασύνδεση ώστε να ενημερωθείτε για το κόστος της δικής τους υπηρεσίας λέγοντας ότι το μεσιτικό σας πρόγραμμα είναι το Real Status!

Διασύνδεση με cloud τηλεφωνικό κέντρο

Πλέον το τηλεφωνικό σας κέντρο και το Real Status γίνονται ένα και σας προσφέρουν νέες δυνατότητες. Ο πελάτης σας που καλεί στο γραφείο έχει την επιλογή να πληκτρολογήσει τον κωδικό του ακινήτου για το οποίο ενδιαφέρεται και το τηλεφωνικό σας κέντρο θα τον συνδέσει αυτόματα με τον υπεύθυνο συνεργάτη. Αλλιώς θα συνδεθεί απευθείας με τη γραμματεία στην οποία θα ανοίξει αυτόματα το popup της καρτέλας του πελάτη. Αν ο πελάτης δεν είναι καταχωρημένος στο Real Status θα ανοίξει η καρτέλα με τη φόρμα για να τον καταχωρίσετε με προσυμπληρωμένο τον αριθμό τηλεφώνου του. Αν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες της Inter Telecom, της Voiceland ή της Modulus έχουμε υλοποιήσει ήδη την διασύνδεση.

Διασύνδεση με τηλεγραμματεία

Μέσω αυτής της υπηρεσίας οι κλήσεις που γίνονται στο μεσιτικό γραφείο απαντώνται από κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό της Beeasy και την ίδια ώρα που γίνεται η καταγραφή της κλήσης στο σύστημα της τηλεγραμματείας, καταχωρείται και στο Real Status ενέργεια ώστε να μπορείτε να την διαχειριστείτε και φυσικά ενημερώνεστε έτσι και με ταυτόχρονη ειδοποίηση push notification από την mobile εφαρμογή μας. Τώρα ο μεσίτης μπορεί να απαντήσει ο ίδιος στην κλήση ή να ενημερώσει την τηλεγραμματεία του για τις οποίες ενέργειες επιθυμεί να γίνουν.

Ενημερωθείτε για το κόστος ενεργοποίησης της υπηρεσίας μέσα στο CRM. Επικοινωνήστε με την εταιρεία που έχουμε ήδη την διασύνδεση ώστε να ενημερωθείτε για το κόστος της δική της υπηρεσίας λέγοντας ότι το μεσιτικό σας πρόγραμμα είναι το Real Status!

Διασύνδεση myData

Ελάτε να την δούμε μαζί!

Ενεργοποιήστε την υπηρεσία

Μετακινηθείτε μέσα στο CRM στο Πωλήσεις/Έξοδα και πατήστε το αντίστοιχο link. Θα δείτε και το κόστος ενεργοποίησης αλλά και την φόρμα αποστολής ενδιαφέροντος!

Διασύνδεση 

Η iarts web and art design studios διαθέτει πιστοποίηση ISO για την διαχείριση και διαβίβαση των δεδομένων σας και σε συνεργασία με την SoftOne Technologies προσφέρει ολοκληρωμένη σύνδεση με το myDATA της ΑΑΔΕ.

Λειτουργικότητα

Εκδώστε και διαβιβάστε πιστοποιημένα παραστατικά στους πελάτες σας και την πλατφόρμα myDATA, απευθείας από το Real Status.

Πρόσθετα ιστοσελίδας

Ελάτε να τα δούμε μαζί!
Write your awesome label here.

Login πελατών

Δώστε στους πελάτες σας τη δυνατότητα να κάνουν login στην ιστοσελίδα σας με κωδικούς που θα τους ορίσετε εσείς. Μέσα από το προφίλ τους θα μπορούν να ενημερώνουν τα προσωπικά τους στοιχεία, να βλέπουν τα ακίνητα που σας έχουν αναθέσει και τις αντίστοιχες υποδείξεις που έχετε κάνει με τα σχόλια σας (φυσικά χωρίς τα στοιχεία των πελατών), να βλέπουν τις ζητήσεις που σας έχουν δώσει, να βλέπουν ακίνητα που τους έχετε προτείνει τα οποία μπορεί να μην έχετε διαθέσιμα για το ευρύ κοινό!

Write your awesome label here.

Ηλεκτρονική προσφορά

Δώστε στους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας τη δυνατότητα να υποβάλλουν την προσφορά τους για ένα ακίνητο. Ενώ βλέπουν την παρουσίαση του ακινήτου, μπορούν να συμπληρώσουν την φόρμα προσφοράς και αυτόματα θα ανοίξει νέα καρτέλα πελάτη στο CRM και θα καταχωρηθεί η προσφορά τους. Ταυτόχρονα εσείς θα ενημερωθείτε μέσω email έτσι ώστε με ένα κλικ να του στείλετε πίσω την ηλεκτρονική προσφορά για να την υπογράψει. Τώρα μπορείτε να ενημερώσετε τον ιδιοκτήτη ότι έχετε προσφορά για το ακίνητό του και μάλιστα υπογεγραμμένη!

Write your awesome label here.

Διαχείριση προσωπικού

Ένα πλήρες εργαλείο διαχείρισης προσωπικού (HRM). Λάβετε  βιογραφικά και οργανώστε τους υποψήφιους για τις θέσεις εργασίας που παρέχετε καθώς και τις αντίστοιχες συνεντεύξεις τους, χρησιμοποιώντας τα ερωτηματολόγια και τις ειδικές φόρμες αξιολόγησης.
Ακόμα διαχειριστείτε τις άδειες του προσωπικού σας, τις εκπαιδεύσεις τους και βαθμολογείστε την απόδοσή τους. Συνοδεύεται με ειδική ιστοσελίδα καριέρας!

Write your awesome label here.

Click to Call

Το Click to Call μετατρέπει την κίνηση της ιστοσελίδας σας σε άμεση τηλεφωνική επικοινωνία. Βελτιώνει τα ποσοστά των online πωλήσεων, μειώνει τις πιθανότητες εγκατάλειψης της ιστοσελίδας σας, και προσφέρει καλύτερη υποστήριξη και μεγαλύτερη ικανοποίηση στον πελάτη. 

Write your awesome label here.

Ειδοποίηση τιμής

Δώστε στους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας τη δυνατότητα να ορίσουν μια επιθυμητή τιμή για το ακίνητο που τους ενδιαφέρει και να ενημερωθούν με email στην περίπτωση που η τιμή πέσει εκεί που θέλουν.

Write your awesome label here.

Facebook Messenger στην ιστοσελίδα σας

Συνομιλήστε σε πραγματικό χρόνο με τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας μέσω του Facebook Messenger Chat.
Write your awesome label here.

AΗ Home Values

Δώστε τη δυνατότητα στους επισκέπτες σας να συμπληρώσουν μια φόρμα με τα στοιχεία του ακινήτου τους μέσα από ένα πολύ όμορφο και επαγγελματικό περιβάλλον για να μάθουν την αξία του ακινήτου τους και εσείς λάβετε με αυτό το τρόπο Leads αναθέσεων.
Το AΗ Home Values περιλαμβάνει Call to actions, Social Logins και αυτόματη εισαγωγή των δεδομένων στο μεσιτικό σας πρόγραμμα.

Write your awesome label here.

AH Property Alert

Μετά από κάθε απλή αναζήτηση που θα κάνει ένας επισκέπτης της ιστοσελίδας σας, την ώρα που βλέπει τα αποτελέσματα θα εμφανίζεται ένα widget το οποίο θα του λέει: Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνεται; Κάντε κλικ εδώ για να ενημερώνεστε για ακίνητα που σας ενδιαφέρουν. Αφού βάλει τα στοιχεία του θα δημιουργείται μέσα στο μεσιτικό σας πρόγραμμα αυτόματα μια ζήτηση βασισμένη στα κριτήρια της αναζήτησης που είχε κάνει. Επίσης θα καταγράφονται όλες οι αναζητήσεις που γίνονται στην ιστοσελίδα σας έτσι ώστε να ξέρετε ποιες είναι οι τάσεις τις αγοράς.

Write your awesome label here.

AH Profile Mobile Site

Κάθε συνεργάτης του γραφείου σας θα μπορεί να έχει επάνω στην κάρτα του ένα QR code που όταν το σκανάρει κάποιος θα του ανοίγει στο κινητό του ένα όμορφο προφίλ με πληροφορίες για τον ίδιο, το γραφείο και φυσικά τα ακίνητά του.
Επίσης θα λειτουργεί και σαν ταυτότητα επίσημου μεσίτη αφού στην πρώτη σελίδα αναφέρονται το Γ.Ε.ΜΗ. και ο Αριθμός Μητρώου του Συλλόγου που ανήκει. Ένα πραγματικό εργαλείο στα χέρια των επαγγελματιών.

Για περισσότερες πληροφορίες και το κόστος των προσθέτων
επικοινωνήστε με το Τμήμα Πωλήσεων!

φτιάχνουμε και άλλα πρόσθετα για εσάς

Μείνετε συντονισμένοι!

Δημιουργήθηκε με