Δημιουργούμε συνεχώς νέες υπηρεσίες με τεχνολογία αιχμής ώστε η εκπαίδευση του RealStatus Academy να είναι διαδραστική, φιλική, άμεση και πάντα δίπλα σας..

5+1 προθέσεις που δηλώνουν την ταυτότητα του
Real Status Academy

Μπορεί οι προθέσεις να αποτελούν άκλιτες λέξεις για την γλώσσα μας αλλά για εμάς κλίνουν μιας ιδιαίτερης σημασίας ταυτότητα όσον αφορά την σύσταση του τμήματος εκπαίδευσης. Δείτε αυτές που μας εκφράζουν:

Εξαιτίας

Η κτηματομεσιτική αγορά απαιτεί πλέον νέα οπτική και νέα εργαλεία, γι’ αυτό δημιουργήθηκε το τμήμα εκπαίδευσης για να σας παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες αναφορικά με την εκμάθηση ενός μεσιτικού προγράμματος, που αποτελεί εργαλείο αιχμής και αναβαθμίζεται συνεχώς.

Μέσω
Το τμήμα, είτε με την έναρξη κάθε νέας συνδρομής, είτε με την ανανέωση της αλλά και κατά την διάρκεια και όπου αυτό κρίνεται αναγκαίο, έρχεται σε επαφή μαζί σας, πάντα με τρόπο άμεσο και φιλικό. Μέσω των πολλών εκπαιδευτικών προγραμμάτων που έχει δρομολογήσει, σας δίνει από την πρώτη στιγμή το στίγμα του. Μια διαφορετική εκπαιδευτική προσέγγιση.

Υπέρ
Μέσω του οικοσυστήματος εκπαιδεύσεων που έχει οργανώσει, προσφέρει απλά και κατανοητά κάθε στιγμή και όπου χρειαστεί, όλες εκείνες τις απαντήσεις που σας είναι αναγκαίες ώστε να γίνουν προσιτές όλες οι διαδικασίες μέσα στο μεσιτικό πρόγραμμα Real Status.

Εναντίον
Σε αντίθεση με τη συνήθης εκπαιδευτική δομή δεν απαριθμεί βήματα καταχώρησης μηχανικά και τυπικά, αλλά σας εξηγεί διεξοδικά όλη την ροή εργασιών ώστε από την αρχή να έχετε την πληρέστερη εικόνα ενός CRM που συνεχώς εξελίσσεται!

Συν
Διαφορετικά μετράει την εκπαίδευση, δίνοντας σημασία σε κάθε λεπτομέρεια, κατανοώντας τις δικές σας προτεραιότητες, θέτοντας συνέχεια νέες εκπαιδευτικές δράσεις και βάζοντας πάντα ως πρωταρχικό στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των μελών μας.

Κατόπιν
Γι' αυτόν τον λόγο το Real Status Academy είναι καθημερινά κοντά σας, ώστε μέσω της εκπαίδευσης να σας προσφέρει ακόμη περισσότερη σιγουριά για την επενδυτική σας επιλογή!

Όπως βλέπετε μετράμε προθέσεις και υλοποιούμε νέες υπηρεσίες, μόνο όταν στο κέντρο τους βρίσκεστε όλοι εσείς.

Καμία απορία σας δεν μένει αναπάντητη!

Πώς γίνεται η αρχική εκπαίδευση?

Οι εκπαιδεύσεις του Τμήματος διεξάγονται αποκλειστικά μέσω της πλατφόρμας zoom. Με την ολοκλήρωση της συνδρομής σας ως νέος πελάτης λαμβάνετε μήνυμα καλωσορίσματος από το Τμήμα μας στο οποίο όχι μόνο σας αποστέλλουμε χρήσιμα tips αλλά σας ενημερώνουμε και για το ότι σας έχουμε εγγράψει εμείς στην εκπαιδευτική μας πλατφόρμα, ώστε να παρακολουθήσετε το συντομότερο όλο το πλούσιο υλικό της. Στην συνέχεια ακολουθεί τηλεφωνική επικοινωνία από το Τμήμα μας, ώστε να ρυθμίσουμε το διαδικτυακό μας ραντεβού για την κύρια δωρεάν εκπαίδευση σας.

Θέλω περισσότερη εκπαίδευση, γίνεται?

Μα και βέβαια! Για αυτό τον λόγο το Τμήμα δημιούργησε για όλους εσάς αυτή την πλατφόρμα. Με την εγγραφή σας μπορείτε να έχετε δωρεάν πρόσβαση σε όλο το εκπαιδευτικό μας υλικό αλλά και να παρακολουθήσετε μέσα από την πλατφόρμα εύκολα τα open σεμινάρια που διοργανώνει κάθε Πέμπτη στις 15:00 με θεματολογία που αφορά ολόκληρες ενότητες μέσα στο μεσιτικό μας πρόγραμμα. Ενημερώνεστε με τακτικά newsletter για κάθε νέα εκπαιδευτική μας δράση, με το πρόγραμμα των σεμιναρίων του κάθε μήνα αλλά και με reminder μία μέρα πριν. Και όλα αυτά? Δωρεάν για εσάς!

Εάν θέλω custom εκπαίδευση? 

Φυσικά και μπορούμε να σας παρέχουμε custom εκπαίδευση, εφόσον το επιθυμείτε. Το Τμήμα έχει δημιουργήσει πολλά και διαφορετικά εκπαιδευτικά πακέτα γι' αυτόν τον λόγο. Σε αυτού του τύπου τις εκπαιδεύσεις μπορούμε να οργανώσουμε την λειτουργική δομή του δικού σας γραφείου μιας και μπαίνουμε με τον εκπαιδευόμενο σε πλήρη ανάλυση της δομής του μεσιτικού προγράμματος και πώς αυτή μπορεί να ωφελήσει ακόμη περισσότερο τον κύκλο εργασιών του δικού σας γραφείου για καλύτερα στατιστικά αποτελέσματα. Επικοινωνήστε με το Τμήμα μας, μιλήστε μαζί μας και αποφασίστε ποιο από αυτά καλύπτει τις δικές σας ανάγκες.

Ανανέωσα την συνδρομή μου, και τώρα?

Η νέα μας παροχή, έρχεται και ολοκληρώνει τον κύκλο δωρεάν εκπαιδεύσεων και αφορά μέλη μας, με ανανέωση συνδρομής ετήσιας διάρκειας. Εδώ πλέον μέσω μιας χαλαρής συζήτησης, απαντάμε στις δικές σας στοχευμένες απορίες, ελέγχουμε μαζί διαδικασίες που ήδη χρησιμοποιείτε και σας προτείνουμε νέες, που ίσως και να μην είχατε αντιληφθεί ότι υπάρχουν μέσα στο μεσιτικό μας πρόγραμμα!.

Όμως πέρα από την εκπαίδευση κύριος στόχος μας είναι και η συνολική υλικοτεχνική υποστήριξη των πελατών μας!

Write your awesome label here.
Δημιουργήθηκε με