Update 7.4.7 & 7.4.8

Mar 1 / Academy


Νέα update! 7.4.7 & 7.4.8



Δείτε όλες τις νέες λειτουργίες που ενσωματώθηκαν στο RealStatus με τα δύο τελευταία update! 

Empty space, drag to resize

Update 7.4.7

  1. Πλέον μπορείτε να καταχωρίσετε το QR CODE της υπηρεσίας μεταφοράς χρημάτων IRIS. Μπορείτε να ανεβάσετε το QR CODE μέσα από τις Ρυθμίσεις -> Στοιχεία Γραφείου -> από το πεδίο IRIS. Αν υπάρχει συνεργάτης στο γραφείο σας ο οποίος έχει δικό του ξεχωριστό MyData για έκδοση παραστατικών, μπορεί να καταχωρίσει το δικό του IRIS QR CODE μέσω της επιλογής Προφίλ -> Φορολογικά στοιχεία -> στο πεδίο IRIS. Το IRIS QR CODE πλέον θα εκτυπώνεται πάνω στο παραστατικό σας εφόσον αυτό υπάρχει.
  2. Πλέον το κάθε υποκατάστημα μπορεί να έχει ξεχωριστά κλειδιά για τα Real Estate Portals ώστε να συγχρονίζονται σε διαφορετικό λογαριασμό, ξεχωριστό τρόπο αποστολής SMS, ξεχωριστό MailChimp και ChatGPT κ.λπ.
  3. Πλέον μπορείτε να χρησιμοποιείτε αμφίδρομα το Google Calendar σας μέσω του RealStatus CRM ώστε να συγχρονίζονται οι εργασίες σας από το Google Calendar προς το RealStatus και από το RealStatus προς το Google Calendar.

Update 7.4.8

  1. Πλέον στα μεσιτικά έντυπα (Εντολή υπόδειξης, εντολή ανάθεσης, εντολή προσφοράς, μισθωτήριο συμβόλαιο) υπάρχει η επιλογή για υπογραφή στο γραφείο (ή στο tablet του συνεργάτη) χωρίς να χρειάζεται η αποστολή email στον πελάτη για να το υπογράψει. Όταν ο πελάτης τελικά υπογράψει πηγαίνει σε αυτόν αυτόματα υπογεγραμμένο το αρχείο μέσω email.
  2. Πλέον το πεδίο Επιτρεπόμενο Ύψος στην Κατηγορία Γη δέχεται δεκαδικά. Αποδεκτή τιμή είναι οποιοσδήποτε αριθμός μεγαλύτερος από το μηδέν με κανένα ή έως δύο δεκαδικά ψηφία. Το δεκαδικό μέρος χωρίζεται από το ακέραιο με τον χαρακτήρα τελεία (π.χ. 80.55).
  3. Προστέθηκαν οι στήλες Χώρα και Τροποποίηση (Ημερομηνία τελευταίας αλλαγής) στον πίνακα των Πελατών.
  4. Προστέθηκε η στήλη Τροποποίηση (Ημερομηνία τελευταίας αλλαγής) στον πίνακα των Ζητήσεων.
  5. Διορθώθηκε το πρόβλημα ταξινόμησης στους πίνακες των Πελατών, Ακινήτων, Ζητήσεων.
  6. Προστέθηκαν οι επιλογές στα παρακάτω πεδία. Χωροθέτηση: Πλαϊνό, Τύπος ρεύματος: Μη ηλεκτροδοτούμενο, Θέρμανση: Υγραέριο (Αυτόνομη, Κεντρική), Θέα: Αστικό τοπίο, Κουφώματα: Ενεργειακά.
  7. Ενσωματώθηκε editor & grammar check στην περιγραφή του ακινήτου.

Νέα σειρά free course

Πλέον μπορείτε να δείτε το update και σε video!
Δημιουργήθηκε με