Update 7.4.1

Sep 1 / Academy


Νέο update! 7.4.1



Δείτε όλες τις νέες λειτουργίες που ενσωματώθηκαν στο RealStatus! 

Empty space, drag to resize

1. Πλέον έχετε τη δυνατότητα να στέλνετε ενημερωτικό email για την ζήτηση που καταχωρήθηκε μέσα στο crm, στον διαχειριστή της, με όλα της τα στοιχεία αλλά και με τα ακίνητα που εσείς θα επιλέξετε από την διασταύρωση της. Η αποστολή γίνεται μέσα από την Ζήτηση επιλέγοντας το button Επιλογές / Ενημέρωση.

2. Πλέον κατά την αποστολή ακινήτων μέσα από την διασταύρωση της ζήτησης, προστέθηκε έλεγχος έτσι ώστε να αποτραπεί η αποστολή μη δημοσιευμένων ακινήτων από λάθος του χειριστή. Επίσης σε αυτή τη περίπτωση δεν σχηματοποιείται αυτόματα και η πρόταση.

3. Βελτιώθηκαν τα λεκτικά των κειμένων που αφορούν τα email των ενεργειών που αποστέλλονται μέσα από το RealStatus.

4. Μπορείτε πλέον να σχηματοποιήσετε τα δικά σας αγγελτήρια με τον brochure builder που ενσωματώθηκε. Φτιάξτε τα δικά σας πρότυπα ή χρησιμοποιήστε τα ήδη έτοιμα που υπάρχουν.

5. Μπορείτε πλέον να παράγετε εκτύπωση των ακινήτων που διασταυρώνονται μέσα από την ζήτηση και στα Αγγλικά. Επιλέγετε απλά τα ακίνητα αυτά και στο button Επιλογές επιλέγετε Εκτύπωση / Ελληνικά ή Αγγλικά.

6. Κατά την αποστολή email σε επαφή σας μέσα από το Real Status, μπορείτε πλέον να επισυνάψετε και αρχείο, το οποίο θα αποθηκεύεται στο ιστορικό. Καθώς αυτό θα έχει μεγάλη απαίτηση χώρου υπάρχει χρέωση 1,25 ευρώ + ΦΠΑ / μήνα / 5 GB. Αν δεν ενεργοποιήσετε αυτή τη λειτουργία θα εξακολουθείτε να στέλνετε τα αρχεία αλλά δεν θα αποθηκεύονται στο ιστορικό δίπλα από το μήνυμα.

Νέα σειρά free course

Πλέον μπορείτε να δείτε το update και σε video!
Δημιουργήθηκε με