Update 7.3.9

Academy


Νέο update! 7.3.9



Δείτε όλες τις νέες λειτουργίες που ενσωματώθηκαν στο RealStatus! 

Empty space, drag to resize
1. Πλέον έχετε τη δυνατότητα να ενεργοποιήσετε προσωπική ιστοσελίδα για κάθε έναν από τους Διαχειριστές/Συνεργάτες του γραφείου σας. Η διαχείριση της γίνεται από το προφίλ του κάθε συνεργάτη και παρέχει πάρα πολλές επιλογές. Το κόστος ενεργοποίησης είναι 150 ευρώ + ΦΠΑ /έτος. Δείτε το demo site https://agent.realstatus-demo.gr

2. Premium templates: Προστέθηκε νέα αρχική σελίδα Home 5.

3. Premium templates: Προστέθηκε νέα σελίδα About us.

4. Premium templates: Προστέθηκε επιλογή να εμφανίζονται οι agents στην αρχική σελίδα ή όχι.

5. Premium templates: Πραγματοποιήθηκε αλλαγή στον τρόπο εμφάνισης των ακινήτων στην δεύτερη ενότητα ακινήτων ώστε να εμφανίζονται πληροφορίες για την Αρχική 2.

6. Premium templates: Προστέθηκε το module Προσφορές. Ο χρήστης της ιστοσελίδας μπορεί να συμπληρώσει την φόρμα προσφοράς και να αποσταλεί email, να καταγραφεί ο πελάτης και να καταχωρηθεί η σχετική προσφορά.

7. Προστέθηκε η μεταβλητή -Σημερινή ημερομηνία {today} - στην επεξεργασία των εντολών/προτύπων της ανάθεσης, αποκλειστικής ανάθεσης και προσφοράς.

8. Διορθώθηκε η εμφάνιση της στήλης Διεύθυνση για κινητά και μικρές οθόνες.

9. Κατά την απενεργοποίηση ακινήτου με αιτιολογία -Έκλεισε από εμάς- ή -Προκαταβολή- ενημερώνεται σωστά το ιστορικό της Προσφοράς σε ολοκληρώθηκε.

10. Πλέον μέσα στην καρτέλα της Ζήτησης, μπορείτε να δείτε το σύνολο των ενεργειών, των προτάσεων αλλά και των υποδείξεων που καταχωρήθηκαν σε συσχετισμό με την αντίστοιχη ζήτηση.

11. Μπορείτε πλέον να κάνετε μαζική προσθήκη και αφαίρεση λέξης-κλειδί στα ακίνητα, στις ζητήσεις αλλά και στους πελάτες σας μέσα από τις Επιλογές των αποτελεσμάτων της Σύνθετης αναζήτησης. Προσθέστε ή Αφαιρέστε μαζικά μία ή περισσότερες λέξεις κλειδιά. Μπορείτε να αναζητήσετε αν ήδη υπάρχει ή να εισάγετε κατευθείαν νέες. Πληκτρολογήστε τον χαρακτήρα κενό ή κόμμα για να εισάγετε πολλαπλές λέξεις κλειδιά.
Δημιουργήθηκε με