Update 7.3.8

Academy


Νέο update! 7.3.8



Δείτε όλες τις νέες λειτουργίες που ενσωματώθηκαν στο RealStatus! 

Empty space, drag to resize

1. Premium templates: Πλέον στο email που λαμβάνετε από την φόρμα ενδιαφέροντος ενός ακινήτου, αναγράφεται αν ο πελάτης είναι ήδη καταχωρημένος στο πελατολόγιο.

2. Premium templates: Προσθήκη Google ads και Conversion id.

3. Premium templates: Προστέθηκε η δυνατότητα μετρητή (Counter) προβολών στη σελίδα του ακινήτου.

4. Premium templates: Προστέθηκε η δυνατότητα Αγαπημένων (Favorites) στο login πελατών.

5. Premium templates: Πλέον στο ημερολόγιο της φόρμας των ραντεβού αποκλείονται οι προηγούμενες ημερομηνίες από την σημερινή.

6. Πλέον έχετε τη δυνατότητα να ορίσετε διαφορετικό email αποστολής για τα newsletters σας. Θα πρέπει να καταχωρίσετε το email και τον κωδικό του μέσα στις Ρυθμίσεις -> Στοιχεία γραφείου.

7. Προστέθηκε η δυνατότητα καταχώρησης τραπεζικών λογαριασμών του γραφείου ή για κάθε συνεργάτη. Στην περίπτωση ενεργοποίησης αποστολής τιμολογίων στην ΑΑΔΕ θα αναγράφεται ο αντίστοιχός τραπεζικός λογαριασμός. Η καταχώρηση γίνεται μέσα από τις Ρυθμίσεις -> Οικονομικά -> Τραπεζικοί λογαριασμοί.

8. Πλέον μπορείτε να βλέπετε τα στατιστικά που δίνει το Google Analytics μέσα στο Real Status από το μενού Ιστοσελίδα -> Google Analytics. Θα πρέπει να καταχωρίσετε το Google Analytics - Looker Studio URL, μέσα στις Ρυθμίσεις -> Στοιχεία γραφείου.

9. Προστέθηκε στο Zero Time Search η επιλογή αναζήτησης -Τύπος εντολής-
10. Πλέον κατά την μαζική απενεργοποίηση ζητήσεων ενημερώνεται το ιστορικό αλλαγών.

11. Διορθώθηκαν τα link των newsletter, τα οποία μερικές φορές οδηγούσαν στην ελληνική έκδοση της ιστοσελίδας, ενώ η αποστολή γινόταν στα Αγγλικά.

Δημιουργήθηκε με