Aug 24 / Academy

Νέες γέφυρες με real estate portals!

Αξιοποιήστε στο έπακρο τη νέα μας συνεργασία με την JamesEdition και διαφημίστε απεριόριστα ακίνητα για αόριστο χρονικό διάστημα, εντελώς δωρεάν!
Με περισσότερους από ένα εκατομμύριο πιθανούς αγοραστές να επισκέπτονται τον ιστότοπο της κάθε μήνα, η JamesEdition σας επιτρέπει να προβάλλετε τις καταχωρίσεις σας μεταξύ των καλύτερων ακινήτων στον κόσμο. Η προβολή αφορά ακίνητα μόνο κατηγορίας κατοικία και αξίας άνω των 500000€.

Νέα διασύνδεση με το Application nest.com.gr, τη νέα εφαρμογή για κινητά για το πιο αποτελεσματικό ταίριασμα ακινήτων και χρηστών. Η nest συνδυάζει τις προτιμήσεις των ενοικιαστών και αγοραστών, με την άμεση συνομιλία με τους μεσίτες μέσω chat. Μέσω της nest υπάρχει επικοινωνία 24/7 με τους μεσίτες ενώ δίνεται για πρώτη φορά η δυνατότητα εύρεσης συγκατοίκου για κατοικίες και επαγγελματικά ακίνητα που ενοικιάζονται. Επωφεληθείτε από την συνεργασία μας και λάβετε δωρεάν 10 chats που ισούται με 10 δυνητικούς πελάτες με τη διασύνδεση του μεσιτικού σας γραφείου. Για περισσότερα επισκεφθείτε το nest.com.gr.

Δημιουργήθηκε με