We' re back again

Τον Σεπτέμβριο ξεκινάει ο νέος 10μήνος κύκλος των σεμιναρίων που διεξάγει για όλους εσάς το Τμήμα Εκπαίδευσης!

5ος κύκλος free Open Seminar

Τα σεμινάρια μας αρχίζουν τον Σεπτέμβριο και σταματάνε τον Ιούνιο του επόμενου έτους. Διεξάγονται σχεδόν κάθε εβδομάδα μέσω zoom meeting links στα οποία και έχετε πρόσβαση άμεση μιας και τα βρίσκετε μέσα σε άρθρο που αναρτάται από το Τμήμα στην σχετική ενότητα που υπάρχει στον πίνακα ελέγχου στο crm: RealStatus Academy News

Τα σεμινάρια αυτά έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την ενίσχυση των γνώσεων σας και την υποστήριξη σας στις καθημερινές λειτουργίες του μεσιτικού μας προγράμματος!

Πρόγραμμα 9ος 2024

12/09/2024
Καταχώρηση ακινήτου
στις 15:00
19/09/2024
Μεσιτικά έντυπα
στις 15:00
29/09/2024
Υπομενού ακινήτου
στις 15:00

Τα free Open σεμινάρια διεξάγονται μέσω της εφαρμογής - υπηρεσίας τηλεδιάσκεψης Zoom. Στην περίπτωση που δεν έχετε εγκατεστημένη την εφαρμογή στην συσκευή σας, μπορείτε να την κατεβάσετε από αυτόν τον σύνδεσμο: https://zoom.us/support/download

Όσοι από εσάς είστε εγγεγραμμένοι στην πλατφόρμα εκπαίδευσης, μπορείτε να μεταβείτε στην ενότητα με το πρόγραμμα (δεν χρειάζεται εκ νέου εγγραφή, απλά συνδεθείτε με τους κωδικούς σας) και να αποθηκεύσετε το zoom meeting link στο ημερολόγιο σας για εύκολη πρόσβαση την ημέρα του σεμιναρίου. Αυτή η λειτουργία έχει ως στόχο μας, να σας διευκολύνουμε στον προγραμματισμό και τη συμμετοχή σας.

Για όσους δεν είστε εγγεγραμμένοι στην πλατφόρμα εκπαίδευσης, το zoom meeting link θα αναρτάται σε άρθρο την προηγούμενη μέρα του σεμιναρίου, μέσα στον πίνακα ελέγχου του CRM σας, στην ενότητα RealStatus Academy News.

Με αυτόν τον τρόπο, όλοι σας έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τα σεμινάρια και να επωφεληθείτε από αυτά! 

 Τα free Open σεμινάρια του Τμήματος Εκπαίδευσης δεν βιντεοσκοπούνται λόγω GDPR,
είναι μόνο live την προκαθορισμένη ημέρα & ώρα! 

Ελπίζουμε να σας δούμε ξανά όλους
και να απολαύσετε τα σεμινάρια που έχουμε ετοιμάσει για εσάς.

Δημιουργήθηκε με