Update 7.4.6

Feb 5 / Academy


Νέο update! 7.4.6



Δείτε όλες τις νέες λειτουργίες που ενσωματώθηκαν στο RealStatus! 

Empty space, drag to resize
  1. Νέα λειτουργία: Συναλλαγές. Κρατήστε όλες τις πληροφορίες της συναλλαγής για το ακίνητο που έκλεισε από το γραφείο σας. Κάθε συναλλαγή έχει την δική της καρτέλα, εσείς καταχωρώντας απλά τον κωδικό του απενεργοποιουμένου σας ακινήτου (με χαρακτηρισμό Έκλεισε από εμάς), το CRM θα σας φέρει όλα τα στοιχεία που χρειάζεστε ώστε να έχετε και όλες τις οικονομικές του πληροφορίες. Επίσης μπορείτε να καταχωρήσετε και την εμπλεκόμενη ζήτηση, καθώς και τα ποσοστά της προμήθειας κάθε εμπλεκόμενου διαχειριστή ή σύστασης.
  2. Νέα λειτουργία: Πληροφορίες περιοχών. Μέσα από το μενού Ιστοσελίδα - Πληροφορίες περιοχών μπορείτε να βρείτε την λίστα των περιοχών για τις οποίες έχετε ακίνητα. Για κάθε μια περιοχή μπορείτε να προσθέσετε φωτογραφίες, βίντεο και περιγραφή στα Ελληνικά, Αγγλικά, Βουλγαρικά, Γερμανικά, Ρωσικά και Σερβικά. Οι πληροφορίες περιοχών θα εμφανίζονται στην παρουσίαση ακινήτου στην ενότητα -Γνωρίστε την περιοχή- της Premium ιστοσελίδας σας.
  3. Νέα λειτουργία: Ενσωμάτωση της πλατφόρμας τεχνητής νοημοσύνης ChatGPT. Προς το παρόν μπορείτε να βρείτε την λειτουργία ChatGPT σε τρία σημεία μέσα στο RealStatus. Περιγραφές ακινήτων: Πλέον έχετε την δυνατότητα να δημιουργήσετε μοναδικές περιγραφές των ακινήτων σας σε όλες τις γλώσσες (Θα πρέπει πρώτα να ενεργοποιήσετε και να δημιουργήσετε την αυτόματη περιγραφή στα Ελληνικά καθώς αποτελεί τη βάση για το ChatGPT) Άρθρα: Αυτόματη συγγραφή άρθρων για την ιστοσελίδα σας. Εσείς απλά γράψτε τον τίτλο του άρθρου. Πληροφορίες περιοχών: Αφήστε το ChatGPT να δημιουργήσει για εσάς την περιγραφή κάθε μια από τις περιοχές που δραστηριοποιείστε και κάντε αυτόματη μετάφραση στις υπόλοιπες γλώσσες.
  4. Διαχείριση προσωπικού: Προστέθηκε το πεδίο Πηγή στην καρτέλα του υποψηφίου.
  5. Προστέθηκε η κατηγορία - Συγκρότημα Κατοικιών. Όπως ακριβώς και με το κτίριο μπορείτε να προσθέσετε ακίνητα τα οποία υπάρχουν στο συγκρότημα.
  6. Πλέον στους πίνακες των ζητήσεων και του πελατολογίου θα εμφανίζονται οι λέξεις κλειδιά που έχετε εισάγει σε αυτά.
  7. Πλέον στο πεδίο της Ενεργειακής κλάσης συμπληρώνεται αυτόματα η επιλογή -Σε εξέλιξη- και όχι η επιλογή -Εξαιρείται-.
  8. Στα ακίνητα στο πεδίο Πόρτα προστέθηκε η επιλογή -Απροσδιόριστο- για τις περιπτώσεις που δεν γνωρίζετε τον τύπο της πόρτας που διαθέτει το ακίνητο.
  9. Πλέον το πεδίο -Εμβαδόν- στα ακίνητα δέχεται δεκαδικά. Αποδεκτή τιμή είναι οποιοσδήποτε αριθμός μεγαλύτερος από το μηδέν με κανένα ή έως δύο δεκαδικά ψηφία. Το δεκαδικό μέρος χωρίζεται από το ακέραιο με τον χαρακτήρα τελεία (π.χ. 80.55)
  10. Προστέθηκε ο χαρακτηρισμός για τα ακίνητα - Εξοχική κατοικία.
  11. Βελτιώθηκε η σύνθετη αναζήτηση Ζήτησης.
  12. Πλέον μέσα από την Ζήτηση μπορείτε να επιλέξετε το ακίνητο για το οποίο θέλετε να γίνει Προσφορά μέσα από το μενού -> Επιλογές. Κατά την διαδικασία της αυτόματης καταχώρησης Προσφοράς, εαν το επιθυμείτε, μπορείτε να απενεργοποιήσετε το ακίνητο αλλά και την συσχετιζόμενη Ζήτηση.
  13. Στο υπομενού της Ζήτησης προστέθηκε η πληροφορία των συσχετιζόμενων Προσφορών.
  14. Πλέον το πεδίο Διαχειριστής στην καρτέλα του Πελάτη, του Ακινήτου και της Ζήτησης κατά την αρχική καταχώρηση θα παραμένει κενό (Μόνο στους τύπους διαχειριστή Γραμματεία).
  15. Προστέθηκαν δυο νέοι τρόποι πληρωμής Web Banking και POS / e-POS, σύμφωνα με το documentation του MyDATA.
  16. Βελτίωση της αποστολής email από την διασταύρωση της ζήτησης. Πλέον μπορείτε να επιλέξετε και να στείλετε και μη δημοσιευμένα ακίνητα και να ορίσετε για αυτά το χρονικό όριο λήξης του συνδέσμου.
  17. Προστέθηκαν οι γειτονιές της Πάτρας: Άγιοι Απόστολοι, Άγιος Γεράσιμος, Ακτή Δυμαίων, Έξω Αγυιά, Κρύα Ιτεών, Μακρυγιάννη, Μέσα Αγυιά, Νεάπολη, Τριών Ναυάρχων
  18. Αλλαγή του grestial.com σε poleon.gr λόγω αλλαγής ονόματος του portal.

Νέα σειρά free course

Πλέον μπορείτε να δείτε το update και σε video!
Δημιουργήθηκε με