Update 7.4.4

Dec 13 / Academy


Νέο update! 7.4.4



Δείτε όλες τις νέες λειτουργίες που ενσωματώθηκαν στο RealStatus! 

Empty space, drag to resize

1. Premium Template: Πλέον μπορείτε να ορίστε τις ώρες λειτουργίας του γραφείου σας οι οποίες θα εμφανίζονται στην ιστοσελίδα σας.

2. Premium Template: Προστέθηκαν στις ενότητες τις αρχικής σελίδας οι επιλογές για τα ακίνητα -Αποκλειστικά- και -Έκλεισαν από εμάς-.

3. Premium Template: Πλέον μπορείτε να ορίσετε αν η ιστοσελίδα σας είναι υπό συντήρηση ή όχι. Μια σελίδα συντήρησης (maintenance page) είναι μια προσωρινή σελίδα που συναντούν οι επισκέπτες όταν ένας ιστότοπος υφίσταται προγραμματισμένη συντήρηση ή ενημερώσεις - αλλαγές.

4. Premium Template: Νέο πρότυπο σελίδας ακινήτων (listings page) χωρίς εμφάνιση χάρτη.

5. Premium Template: Νέο πρότυπο αρχικής σελίδας (home page).

6. Premium Template: Νέο πρότυπο σελίδας ακινήτου (property page).

7. Premium Template: Πλέον μπορείτε να ορίσετε εσείς το μέγεθος εμφάνισης του λογοτύπου στην premium ιστοσελίδα σας. Επιλέξτε το ύψος του λογοτύπου σας (σε pixels) ώστε να το προσαρμόσετε όπως εσείς επιθυμείτε. Το πλάτος θα υπολογιστεί και θα προσαρμοστεί αυτόματα.

8. Προστέθηκε νέο πεδίο - Όνομα Αγγλικά - στην καρτέλα Σημεία Ενδιαφέροντος του ακινήτου.

9. Πλέον μπορείτε να ανεβάσετε περισσότερες από μία φωτογραφίες για κάθε Άρθρο ή Σελίδα. Στην περίπτωση αυτή θα εμφανίζεται παρουσίαση τύπου carousel μέσα στο αντίστοιχο Άρθρο - Σελίδα του premium site σας.

10. Πλέον μέσα από τις Ρυθμίσεις / Ρυθμίσεις & Παράμετροι / Επεξεργασία προτύπων κειμένων & Επεξεργασία προτύπων μηνυμάτων μπορείτε να προσθέσετε τα πρότυπα κείμενα και μηνύματα στα Βουλγαρικά τα οποία θα στέλνονται σε πελάτες στους οποίους έχετε δηλώσει ως χώρα την Βουλγαρία (Bulgaria).

11. Πλέον μέσα από την παρουσίαση του ακινήτου - Αποστολή με email - μπορείτε να στείλετε το ακίνητο σας σε πολλούς παραλήπτες κάνοντας αναζήτηση από το πελατολόγιο σας ή πληκτρολογώντας μια νέα διεύθυνση email. Επιπλέον έχετε την δυνατότητα επιλογής που προτύπου μηνύματος ή της μπροσούρας που έχετε ήδη φτιάξει από τον Brochure Builder. Τέλος, για τα μη δημοσιευμένα ακίνητα έχετε την δυνατότητα επιλογής του χρονικού ορίου λήξης του συνδέσμου που πρόκειται να αποστείλετε (από την επιλογή χωρίς χρονικό όριο έως 60 ημέρες)

12. Προστέθηκε νέος τύπος αρχείου -Έντυπο GDPR- στα αρχεία του πελάτη.

13. Προστέθηκε νέος τύπος αρχείου -Άδεια οικοδομής- στα αρχεία του ακινήτου.

14. Υποχρεωτικό πεδίο διαχειριστή: το πεδίο διαχειριστής στην καρτέλα του πελάτη, του ακινήτου και της ζήτησης κατά την αρχική καταχώρηση θα παραμένει κενό μόνο για τύπο διαχειριστή Γραμματεία.

15. Σύνθετη αναζήτηση ζητήσεων: προστέθηκε το πεδίο Χώρα. Πλέον μπορείτε να αναζητήσετε και με βάση το κριτήριο της Χώρας του πελάτη της ζήτησης.

16. Πλέον από τα αποτελέσματα της διασταύρωσης μιας ζήτησης μπορείτε να δημιουργήσετε Προσφορά.

Νέα σειρά free course

Πλέον μπορείτε να δείτε το update και σε video!
Δημιουργήθηκε με