Update 7.4.3

Nov 1 / Academy


Νέο update! 7.4.3



Δείτε όλες τις νέες λειτουργίες που ενσωματώθηκαν στο RealStatus! 

Empty space, drag to resize

1. Προστέθηκε το πεδίο Πηγή μέσα στο ακίνητο (καρτέλα για Εσωτερική χρήση) αλλά και μέσα στην ζήτηση.

2. Προστέθηκε το πεδίο Σύσταση μέσα στο ακίνητο (καρτέλα για Εσωτερική χρήση), μέσα στην ζήτηση αλλά και μέσα στην καταχώρηση της Προσφοράς.

3. Πλέον ο κάθε διαχειριστής έχει τη δυνατότητα ορίζει ποιες Στήλες επιθυμεί να εμφανίζονται στους πίνακες: Πελατολόγιο, Ακίνητα, Ζητήσεις.

4. Στους πίνακες των ακινήτων και των ζητήσεων, προστέθηκαν οι στήλες: Πηγή, Σύσταση. Επίσης στον πίνακα των Προσφορών προστέθηκαν οι στήλες: Αρχική τιμή ακινήτου και Σύσταση.

5. Στην Σύνθετη αναζήτηση ακινήτων προστέθηκαν τα πεδία Πηγή και Σύσταση. Επίσης μπορείτε πλέον να αναζητήσετε ακίνητα, ανάλογα με την εντολή ανάθεσης (απλή ή αποκλειστική) και την λήξη τους. Επίσης στις επιλογές προστέθηκε και νέα εξαγωγή δεδομένων -Κλεισίματα- για ακίνητα βάση της ημερομηνίας απενεργοποίησης τους και με τον χαρακτηρισμό Έκλεισε από εμάς.

6. Στην Σύνθετη αναζήτηση ζητήσεων προστέθηκαν τα πεδία Πηγή και Σύσταση.

7. Στην Σύνθετη αναζήτηση προσφορών προστέθηκε το πεδίο Σύσταση.

8. Προστέθηκε στο μενού Εργαλεία, νέο υπομενού Ιστορικό επικαιροποιήσεων. Μπορείτε να επιλέξετε ποια αποτελέσματα θέλετε ανάλογα ημερομηνίας και διαχειριστή είτε για ακίνητα είτε για ζητήσεις.

9. Στα δικαιώματα του κάθε διαχειριστή προστέθηκε για τα Ακίνητα (ποιες ζητήσεις) αλλά και για τις Ζητήσεις (ποια ακίνητα) θέλετε να του εμφανίζονται κατά την διασταύρωση. Σημείωση: μετά το update θα εξακολουθεί να υπάρχει η επιλογή Όλα. Οπότε θα πρέπει να ορίσετε τα δικαιώματα από την αρχή, για τον κάθε Διαχειριστή που επιθυμείτε να βλέπει περιορισμένα αποτελέσματα.

10. Πλέον στον πίνακα των τιμολογίων προστέθηκαν οι στήλες Καθαρή αξία, Πληρωμές και Υπόλοιπα καθώς επίσης και τα σύνολα στο τέλος της κάθε στήλης όπως επίσης και φίλτρο αναζήτησης των τιμολογίων με βάση το εύρος ημερομηνιών.

Νέα σειρά free course

Πλέον μπορείτε να δείτε το update και σε video!
Δημιουργήθηκε με