Update 7.4.2

Sep 29 / Academy


Νέο update! 7.4.2



Δείτε όλες τις νέες λειτουργίες που ενσωματώθηκαν στο RealStatus! 

Empty space, drag to resize

1. Πλέον από την Σύνθετη αναζήτηση Πελατών αλλά και Ζητήσεων μπορείτε να έχετε ενημέρωση σε ποιους πελάτες ή ζητήσεις σας, υπάρχουν συνδιαχειριστές.

2. Πλέον από τα αποτελέσματα της Σύνθετης αναζήτησης Ζητήσεων μπορείτε να επιλέξετε πολλαπλές ζητήσεις για να κάνετε αλλαγή διαχειριστή.

3. Στην καταχώρηση επικοινωνίας στην Καλλιέργεια Πελατών προστέθηκαν τα λεκτικά Θετικός-Συμφωνήσαμε και Καταχώρηση. Επίσης στα σχόλια της επικοινωνίας ενσωματώθηκε και η αναγνώριση/παύση φωνής.

4. Πλέον στον πίνακα των Ζητήσεων εμφανίζονται οι τελευταίες 7 επικαιροποιήσεις μαζί με τις σημειώσεις σας.

5. Κατά την αλλαγή Διαχειριστή είτε στο Ακίνητο είτε στην Ζήτηση, πλέον γίνεται αποστολή συστημικής ενημέρωσης και στον παλιό αλλά και στον νέο διαχειριστή.

6. Μπορείτε πλέον να ορίσετε εσείς την σειρά εμφάνισης των εργασιών μέσα σε μία ενέργεια. Μεταβείτε το menu Ρυθμίσεις / Ρυθμίσεις και παράμετροι / Εργασίες και με διαδικασία drag n drop επιλέξτε την σειρά τους.

7. Προστέθηκε στην Σύνθετη αναζήτηση ακινήτων στα φίλτρα, το πεδίο Αξιολόγηση.
8. Στο menu Πληρωμές προστέθηκαν φίλτρα αναζήτησης βάση ημερομηνίας, διαχειριστή αλλά και τρόπου πληρωμής.

9. Μέσα στην καρτέλα του κάθε διαχειριστή και στις Επιλογές / Στατιστικά προστέθηκε πίνακας με όλα τα ακίνητα του και με τα στατιστικά ανά ακίνητο Ζητήσεων – Υποδείξεων – Προτάσεων και Προσφορών.

10. Πλέον από την διασταύρωση της Ζήτησης, η επιλογή Ενημέρωση αποστέλλεται και στους συνδιαχειριστές της.

Νέα σειρά free course

Πλέον μπορείτε να δείτε το update και σε video!
Δημιουργήθηκε με