Update 7.4.0

Jul 31 / Academy


Νέο update! 7.4.0



Δείτε όλες τις νέες λειτουργίες που ενσωματώθηκαν στο RealStatus! 

Empty space, drag to resize

1. Ηλεκτρονικές Προσφορές: Δώστε στους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας τη δυνατότητα να υποβάλλουν την προσφορά τους για ένα ακίνητο. Ενώ βλέπουν την παρουσίαση του ακινήτου, μπορούν να συμπληρώσουν την φόρμα προσφοράς και αυτόματα θα ανοίξει νέα καρτέλα πελάτη στο CRM και θα καταχωρηθεί η προσφορά τους. Ταυτόχρονα εσείς θα ενημερωθείτε μέσω email έτσι ώστε με ένα κλικ να του στείλετε πίσω την ηλεκτρονική προσφορά για να την υπογράψει. Τώρα μπορείτε να ενημερώσετε τον ιδιοκτήτη ότι έχετε προσφορά για το ακίνητό του και μάλιστα υπογεγραμμένη!

2. Προστέθηκε στην καταχώρηση της Ζήτησης το πεδίο ημερομηνίας -Ενδιαφέρον από- έτσι ώστε να γνωρίζετε από πότε ο πελάτης επιθυμεί να του βρείτε ακίνητα.

3. Πλέον τα πεδία Α.Φ.Μ, Δ.Ο.Υ, Πόλη και Διεύθυνση του Πελάτη δεν είναι υποχρεωτικά για την διαβίβαση των αποδείξεων παροχής υπηρεσιών (ΑΠΥ) στην Α.Α.Δ.Ε. Για τα τιμολόγια ΤΠΥ παραμένουν υποχρεωτικά.

4. Μπορείτε πλέον να διαχειριστείτε τις Σχέσεις πελατών πλήρως και μέσα από τον πίνακα τους να βρείτε και να αλλάξετε την σχέση μεταξύ τους ή και να την διαγράψετε. Την διόρθωση μπορείτε να την υλοποιήσετε από τον πίνακα Πελατολόγιο -> Επιλογές -> Σχέσεις πελατών.

5. Νέα διασύνδεση με το Application nest.com.gr, τη νέα εφαρμογή για κινητά για το πιο αποτελεσματικό ταίριασμα ακινήτων και χρηστών. Η nest συνδυάζει τις προτιμήσεις των ενοικιαστών και αγοραστών, με την άμεση συνομιλία με τους μεσίτες μέσω chat. Μέσω της nest υπάρχει επικοινωνία 24/7 με τους μεσίτες ενώ δίνεται για πρώτη φορά η δυνατότητα εύρεσης συγκατοίκου για κατοικίες και επαγγελματικά ακίνητα που ενοικιάζονται. Επωφεληθείτε από την συνεργασία μας και λάβετε δωρεάν 10 chats που ισούται με 10 δυνητικούς πελάτες με τη διασύνδεση του μεσιτικού σας γραφείου. Για περισσότερα επισκεφθείτε το nest.com.gr.

6. Μπορείτε πλέον εφόσον το επιθυμείτε, να εμφανίζονται οι σημειώσεις που καταχωρούνται μέσα στην καρτέλα του ακινήτου -Για εσωτερική χρήση- στον πίνακα των Ακινήτων, τοποθετώντας τον κέρσορα πάνω στην φωτογραφία του. Η ενεργοποίηση είναι καθολική για όλους τους διαχειριστές και γίνεται μέσα από το menu Ρυθμίσεις / Ρυθμίσεις και παράμετροι. (Σημείωση: αρχικά είναι απενεργοποιημένο)

7. Πλέον από την Σύνθετη αναζήτηση ζητήσεων μπορείτε να αποθηκεύετε τις αναζητήσεις σας και από το menu Ζητήσεις να τις ανακαλείτε όποια στιγμή εσείς θέλετε.

8. Πλέον μπορείτε να διαχειρίζεστε ακίνητα κατηγορίας Κτίριο (Οικιστικό ή Επαγγελματικό), αναγράφοντας κωδικούς άλλων ακινήτων που υπάρχουν σε αυτό, μέσα στην καρτέλα του κεντρικού ακινήτου. Έτσι θα γνωρίζετε ποια ακίνητα ενσωματώνονται σε αυτό το συγκρότημα, το ίδιο και οι επισκέπτες της ιστοσελίδα σας. Στην παρουσίαση του κεντρικού ακινήτου έχετε και την πληροφόρηση σε ξεχωριστό πίνακα, για τα ενσωματωμένα ακίνητα.

9. Πλέον η υπογραφή του κάθε διαχειριστή, η οποία χρησιμοποιείται σε όλα τα συστημικά email που στέλνονται αυτόματα μέσα από το RealStatus, καταχωρείται από εσάς μέσα από την καρτέλα του. Στον κειμενογράφο που έχει ενσωματωθεί καταχωρίστε την στις γλώσσες που εσείς θέλετε, τοποθετήστε και το λογότυπο του γραφείου σας!

10. Πλέον μπορείτε να καταχωρίσετε τον Τίτλο εργασίας π.χ (Σύμβουλος ακινήτων) και στα Αγγλικά μέσα στην καρτέλα των Διαχειριστών.

11. Πλέον μπορείτε να καταχωρίσετε τα πεδία Διεύθυνση και Πόλη και στα Αγγλικά μέσα από τις Ρυθμίσεις -> Στοιχεία Γραφείου.

12. Στην παρουσίαση ακινήτου, στην αποστολή με email, προστέθηκε η δυνατότητα επιλογής του ελληνικού ή του αγγλικού πρότυπου μηνύματος.

Νέα σειρά free course

Πλέον μπορείτε να δείτε το update και σε video!
Δημιουργήθηκε με